Golf Clinics

Previous ◁ | ▷ Next

                  

Golfinitiaties / Golfclinics 

Met vrienden een dagje plezier? Uw personeel of klanten verwennen? Op zoek naar een Teambuilding activiteit?

Midden in het groen ervaart u hoe verslavend het golfspel kan zijn!

Een golfinitiatie is bedoeld als kennismaking voor niet-golfers. En dat is wel heel bijzonder, want je kan deze mooie sport niet zomaar ergens gaan beoefenen, zonder dat je lid bent van een club. Je mag dus niet zomaar een balletje slaan op een golfbaan wanneer je wil. Daarom spreken golfinitiaties heel wat mensen erg aan, het is een unieke ervaring, die ze niet meer zo frequent zullen meemaken.

Een degelijke golfinitiatie kan kan varieëren van één tot vier uur; dit geeft de mogelijkheid om – naast een theoretische uiteenzetting en een balletje slaan – ook een wedstrijdelement in te bouwen. Het blijft altijd leuk om onder elkaar een kleine competitie te spelen, waarover nadien nog uitgebreid wordt gesproken bij een heerlijk glas of een lekkere maaltijd in het clubhuis.

 Bij een kennismaking  starten we met het leukste onderdeel, eens een balletje slaan.

  • Eens aan levende lijve ervaren hoe het voelt een klein projectiel met een snelheid van meer dan 200 km per uur te lanceren.
  • De kick voelen met een simpele golfclub tot 2000 kilo kracht op een klein balletje te zetten.
  • De voldoening hebben om zo iets kleins zo veel meters ver te slaan.
  • De uitdaging van de enorme precisie die mogelijk is. Gooi of trap maar eens iets meer dan 100 meter naar een doel van net iets groter dan 10 cm. in diameter.
  • Realiseren dat eerste successen snel kunnen worden geboekt, maar dat het perfectioneren mogelijk een opdracht is voor het leven.
  • De rust van het putten (te vergelijken met minigolf) en de rush van de competitie op de putting green. Zo bouwen we ook op korte tijd al een competitief element in.

Voor alle kennismaking langer dan 1 uur beginnen we het programma dan ook gelijkaardig, maar . . . 

  • Bij 2 uur kunnen we nu iets langer stilstaan bij de technische vaardigheden en de afloop van de beweging. Er wordt ook meer tijd gespendeerd aan wat competitieve elementen zoals een uitgebreidere puttingwedstrijd en team competities op de chipping green.
  • Vanaf 2 ½ tot 3 uur of meer kunnen we zelfs in teams onze kortere compact course opgaan. Dan zijn we echte golfholes aan het spelen. Hier wordt het spel gespeeld en spelen alle elementen die u ook op de grote baan tegekomt mee ! Een fantastische slag maken als het echt telt, dat is een unieke ervaring die u nooit zal vergeten!!!

Vereiste kledij

sportieve, nette kledij en schoeisel met vlakke zool (geen wandel, of bergschoenen)

joggings, korte shorts en minirokken zijn niet toegelaten.

Accommodatie

de afslagplaatsen voor de lange slagen zijn overdekt.

Na een golfinitiatie kunnen uw gasten gezellig een glas drinken in  het clubhuis.
Alle vormen van horeca/catering kunnen worden aangewend in combinatie met golfinitiatie: ontbijt/brunch, hapjes, sandwiches, walking diners, lunches, diners en barbecues.

Geheel vrijblijvend kan u ons steeds contacteren om Uw golfclinic in detail te bespreken.

 

 Indicatieve prijzen te Millenniumgolf

·         Avant-Première - 60 min. -  Een eerste introductie waarbij u kennis maakt met een fascinerende sport. € 240,00 per groep van 12

·         Time-Out - 120 min. - Leer de basis van de golfswing & de korte slagen. Hierbij is het mogelijk een competitief element in te lassen. € 425,00 per groep van 12

·         Golf-Feeling –180 of 240 min. - Verdiep u in de golfswing. Meer oefentijd en een uitgebreider competitief element. Respectievelijk € 550,00 en € 650,00 per groep van 12

Voor kleinere groepen ca. € 20,00 PP / uur.